T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BATMAN / MERKEZ - Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi

FUTBOLDA VEYSEL KARANİ AİHL ZAFERİ

 Okulumuz futbol takımı,2023-2024 okul sporları faaliyet programında yer alan liselerarası futbol müsabakalarında il birincisi oldu.

      Batman 19 Mayıs Stadyumunda oynanan final maçında okulumuz Futbol takımı ile Bilim Teknik Koleji futbol takımı karşı karşıya geldi. İki takımı da son yıllarda futboldaki başarılarıyla adlarından söz ettiriyorlar. 2 takımda maça kontrollü ve temkinli başladı. Orta alanda gelişen oyun, iki takımında gol yollarında etkili olduğu ve sayısız gol pozisyonuna girdiği görüldü. Dengeli geçen karşılaşmanın 32. Dakikasında sahneye çıkan sporcumuz Ferhat Tarım takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan takımımız, ikinci yarıya da hızlı başladı.

 

       Her iki takımda sayısız gol pozisyonunu cömertçe harcadı. Karşılaşmanın 1-0 bitmesi beklenirken, uzatma dakikalarında Civan Orak adlı sporcumuz takımımızın 2. golünü atarak şampiyonluğu ve maçın skorunu tayin etti. Böylece Futbol takımımız bölge finallerine katılmayı haketti.

Takım antrenörü Ekrem İNCİ hocamız ‘’ Biz bu zafer için çok çalıştık, çok emek verdik ve inanarak yolumuza devam ettik. Hedefimiz bölgede derece alarak Türkiye şampiyonasına okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olmaktır. Ayrıca bu şanlı zaferde yanımızda olan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. Zafer inananlarındır şiarı ile yolumuza devam edeceğiz inşallah.’’ Dedi.

        Okul müdürü  "Biz zaferlere inanarak yola çıktık. Çocuklarımız da bize inandı bu şekilde bu yolda devam ediyoruz ,buna inanıyoruz. Son bir ay içinde elde edilen dereceler umut verici olduğunu ifade eden okul müdürü Mehmet Siraç DADAK’’ Ayrıca farklı branşlarda da bir ay içerisinde 5 Türkiye 7 bölge ortalama 100 adet de il Derece elde etmek disipline edilen sporcuların başarıları seriye bağladıkları görülecektir. Futbolda da okul takımı olarak Batman'daki tüm liseleri geride bırakarak bölge finaline çıkmamız umut verici’’ dedi.

 

14-12-202314-12-202314-12-202314-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.12.2023 - Güncelleme: 14.12.2023 14:32 - Görüntülenme: 157
  Beğen | 10  kişi beğendi